top of page

VILLA G, Wij wachten op jou vol ongeduld!Hoever staan we?

Wij zitten niet stil!

De houten ramen en deuren zitten er in. De nieuwe uitstraling van Villa G is wat wij voor ogen hadden. Alle vloeren zijn gepolijst beton. Na een tijdje komt er een patina op en dat geeft een mooi effect.

De buitenkant van Villa G krijgt op latere datum een jasje in natuursteen en de binnenkant, de Patio van de Villa, is in het wit geschilderd. Bijna alle ruimtes en kamers zijn bereikbaar via de patio. In het midden van de patio is een kleine groene oase met een visvijver en een kokosboom.Het groen staat mooi in contrast met het wit van de muren en het blauw van de oceaan.

Het zwembad is nog niet klaar. Wij verheugen ons op de start van de afwerking. Wanneer het zwembad voltooid is zal het opnieuw een ander uitzicht zijn. De kleur van het water wordt turkoois zoals de edelsteen. Wij hebben er lang over nagedacht welke kleur het zwembad moet uitstralen. Wij vonden dit één van de moeilijkste beslissingen. Het zwembad wordt het pareltje aan de kroon en wij zijn benieuwd naar het resultaat.
Een andere parel wordt de keuken en het privé-restaurant.

In de keuken is het granieten blad geïnstalleerd en wij verheugen ons op het moment dat er in de nieuwe keuken kan gekookt worden. Het privé restaurant heeft een uniek uitzicht. Het ontbijt en het diner zullen worden geserveerd buiten of binnen. Voor het privé-restaurant komt er een lounge-terras met zitmeubels voor het aperitief.
Het atelier en ook receptie genoemd, liggen nu de kunstboeken verspreid op de stoelen. De kunstfoto’s zijn gedeeltelijk uitgepakt en op de tafel staat de naaimachine die al vele km’s draad heeft gestikt. Een sofa staat in het midden, een oude tekentafel en lichtbak-tafel kleden mee de ruimte aan. Het is een aangename kamer met veel licht en ruimte. In de toekomst kunnen er workshops gegeven worden.
In onze kleine galerie, gelegen naast de entree, die je alleen kan bekijken via een langwerpig raam, wordt een houten model van een oude vissersboot zwevend tentoon gesteld in het midden van de ruimte. Twee grote polaroids van een aquarium uit de Zoo van Antwerpen hangen aan de muur.

De bar wordt een even grote ruimte dan het restaurant en de keuken samen. Ook hier kan je kiezen om binnen of buiten te zitten.

Zowel in de bar als het privé-restaurant kan je de grote harmonica-deuren openzetten.

De twee suites in Villa G zijn ruime kamers. Één kamer heeft uitzicht op de prachtige bergen. De andere kamer kijkt uit op de tuin en de oceaan. De beide suites hebben een kingsize bed, een inloopdouche in de badkamer met een apart toilet, Wifi, een plafondventilator, een minibar, voorziening voor verse thee uit de tuin en een ruim ingericht terras.

De DOKA is de mooiste donkere kamer die ik al heb gehad. Wanneer er analoge fotografie-workshops zullen doorgaan hebben wij nieuw papier en producten nodig. Ik heb nog een beetje liggen maar of dit nog gaat werken moeten wij afwachten. tot slot de tuin: wat gaat het worden? Een mix van planten en bomen, agricultuur met een tikkeltje kunst?

Wij hebben heel veel plaats om aanplantingen te verwezenlijken. Toch is het belangrijk om dit georganiseerd te doen. LandArt wordt zeker toegepast. Laat de ideeën maar groeien, wij hebben tijd.

In elk geval, architectuur en landschap worden één!Tot slot nog even genieten van de yogales van Lily uit Zwitserland


322 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page